Menu

Veel gestelde vragen

Stap 1: Klik op bestellen achter de gewenste container en klik daarna in de winkelwagen op "Bestelling afronden".

Stap 2: Vul uw factuurgegevens en afleveradres in. U heeft de mogelijkheid te kiezen voor levering in de ochtend (07:00-12:00) en de middag (12:30-18:00). Klik daarna op "Bestelling afrekenen".

Stap 3: Kies de gewenste bank en rond de betaling af. Zodra de betaling afgerond is ontvangt u een bevestigingsmail inclusief factuur.

Stap 4: Wanneer de afvalcontainer gevuld is kan deze worden afgevoerd. Vul hiervoor het ophaalformulier in. De link naar het ophaalformulier is te vinden op de website en in de bevestiging mail.

Nee, een account is niet nodig. Het kan echter handig zijn om een account aan te maken zodat u altijd een overzicht heeft van uw facturen en containers.

Met Paypal, bankoverschrijving en iDEAL. Met iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:
- Rabobank
- ABN Amro Bank
- Fortis
- Friesland Bank
- ING
- SNS Bank
- ASN Bank
- SNS Regio Bank
- Triodos Bank
- Knab
- Van Lanschot Bankiers

Contante betaling (aan de chauffeur) is helaas niet mogelijk.

U kunt 48 uur voor de levering de verandering per telefoon of email doorgeven. Wij wijzigen dan de datum voor de levering.

Op de dag van levering wordt de container geplaatst op basis van de door u opgeven voorkeur. Containers met voorkeur ochtend worden geplaatst tussen 07:00 en 12:30 en containers met voorkeur middag tussen 12:30 en 18:00. Heeft u geen voorkeur doorgegeven? De container wordt dan geplaatst tussen 07:00 en 18:00. Helaas kunnen we geen exact tijdstip aan u doorgeven. Ook is het mogelijk dat van het door u opgegeven voorkeursblok wordt afgeweken, bijvoorbeeld omdat een chauffeur te maken heeft met druk verkeer, uitlopende opdrachten of pech.

U kunt bij ons bestelformulier een voorkeur van tijd aangeven. Wij hebben te maken met planningen en verkeersdrukte en kunnen daarom geen garantie van tijdstip geven. Wel kunnen wij van te voren contact met u opnemen zodat u weet dat wij onderweg zijn.

Nee wij leveren geen containers in het weekend. Bestellingen in het weekend worden op zijn vroegst op dinsdag geleverd.

Vul het ophaalformulier in om de volle container af te laten voeren. De link naar het ophaalformulier is te vinden op de site en in de bevestigingsmail die u na uw bestelling heeft ontvangen. Tijdens het invullen heeft u de mogelijkheid zelf een ophaaldatum te kiezen. Let op! de ophaaldatum is een indicatie.

Als u een nieuwe container besteld via de website kunt u op het bestelformulier aangeven dat het om het wisselen van de container gaat.

Als u tijdens de bestelling in het opmerkingen-veld aangeeft waar de container geplaatst moet worden zal de chauffeur hier rekening mee houden tijdens de plaatsing. Wel dient u telefonisch bereikbaar te zijn op het telefoonnummer dat u opgeeft bij uw bestelling als zich onverhoopt toch een probleem voordoet. Opmerkingen voor het afvoeren van de container kan u doorgeven wanneer u het ophaalformulier invult. Voor het ophalen dient u te zorgen dat de container vrij staat en bereikbaar is voor de chauffeur. Als de container niet vrij staat, rijdt de chauffeur een loze rit en zullen er ritkosten in rekening worden gebracht. De kosten voor een loze rit bedragen €65,00 incl. BTW.

Houd bij het kiezen van een plaatsingslocatie voor de container rekening met de volgende zaken:
- Er moet voldoende ruimte zijn om de container te plaatsen
- De toegangsweg naar de locatie moet voldoende toegankelijk zijn
- Overleg tijdens plaatsing met de chauffeur. Bent u niet aanwezig tijdens plaatsing? Tijdens uw bestelling kunt u in het opmerkingen veld extra plaatsing of afvoer aanwijzingen voor de chauffeur achterlaten.
- Neem bij twijfel over de de locatie waar de container moet worden geplaatst contact met ons op.

De container zelf neemt een ruimte van één parkeerplaats in. U moet er rekening mee houden dat het plaatsen van de container 2 autoparkeerplaatsen in beslag neemt. Dit is voor de vrachtwagen die achterwaarts de container rechtuit moet neerzetten en ophalen.

De container mag maximaal 30 cm boven de rand van de container worden beladen. Als de chauffeur ter plekke een te hoog beladen container constateert zijn wij gedwongen deze te laten staan en worden er loze rit kosten in rekening gebracht. De kosten voor een loze rit bedragen €65,00 incl. BTW.

U bent als opdrachtgever verantwoordelijk voor de geplaatste container. In geval van schade aan de container door brand, ernstige schade aan de container zelf, op last van de gemeente, (milieu)politie of brandweer komen voor uw rekening.

Na overleg met de verwerker wordt er een boetebedrag vastgesteld. Dit bedrag bestaat uit de kosten voor de speciale verwerking.

De containerinhoud kan worden afgekeurd op basis van niet toegestane afvalstoffen: Bijvoorbeeld tijdens het afvoeren van de container, door de chauffeur. In dat geval wordt de container niet afgevoerd en wordt er contact met u opgenomen via e-mail of telefoon. Daarnaast worden loze ritkosten in rekening gebracht voor het niet kunnen afvoeren van de container. De loze ritkosten bedragen €65,00 incl. BTW. U kan er voor kiezen het niet toegestane afval af te laden of alsnog aan te bieden tegen meerkosten. Het kan ook na het afvoeren van de container, door de verwerker. (bijvoorbeeld omdat het niet toegestane afval onderin de container is aangeboden) De container wordt verwerkt op basis van het aangeboden afval in de container. U ontvangt u per e-mail de reden van de overtreding. Daarnaast ontvangt u per e-mail een aanvullend factuur. Let op: bij aanbieden van asbest en/of asbest gelijkend materiaal wordt de gehele containerinhoud verwerkt als zijnde asbest. Dit in verband met kruisbesmetting van het asbest en/of asbest gelijkend materiaal met het andere afval. Kosten voor het verwerken van asbest zijn zeer hoog. Neem voordat u uw afval aanbiedt in de container altijd contact met ons op, wanneer u het vermoeden heeft dat het om asbest en/of asbest gelijkend materiaal gaat.

Klik op onderstaande link om de algemene voorwaarden in te zien.

Klik op onderstaande link om het privacy beleid in te zien.

U kunt via het contactformulier  uw vragen stellen. Wilt u direct antwoord op uw vraag? Neemt u dan telefonisch contact met onze klantenservice via telefoonnummer 030-2251533.

X